3 4 });

Qui Som

Filosofia i Equip d’Equilibri Psicòlegs

FILOSOFIA

Qui som Equilibri Psicòlegs neix de la vocació per ajudar a les persones a retrobar-se amb si mateixos i a alliberar-se de tot allò que no els permet viure plenament, a través de l’ús dels seus propis recursos i la seva motivació per  poder recobrar el seu equilibri vital.

Creiem fermament en la capacitat de l’ésser humà per autorrealizarse i la nostra missió és acompanyar les persones en la cerca del camí a seguir, a través d’ajudar a adquirir noves perspectives i trobar noves maneres de fer front a les circumstàncies que la vida ens va presentant.

Creiem en la pluralitat de les persones i en l’exclusivitat de cada pacient i de cada problema, de manera que no pensem que hi hagi una teràpia i unes tècniques útils i vàlides per ajudar en qualsevol cas, sinó que estem convençudes de la necessitat de dissenyar cada procés terapèutic ad hoc, en funció de les necessitats i demandes dels nostres clients.

Això, és possible gràcies a l’ús de l’ampli ventall de recursos que la psicologia ens ofereix. Per aquest motiu, el nostre model de referència és la Psicoteràpia Integradora, la qual integra al seu si un ampli ventall de tècniques i recursos provinents de diferents models terapèutics coherents entre si. Els models principals que guien el nostre treball són la teràpia breu estratègica, la sistémica i la constructivista.

Treballar des d’un model integrador, permet, a més, utilitzar tècniques i eines provinents altres perspectives, com la Gestalt, les cognitiu-conductuals, la psicoanàlisi, la teràpia Narrativa o la EMDR, entre uns altres, amb la finalitat de buscar noves perspectives per a la resolució de les dificultats amb que la persona (o parella) acudeix a teràpia.

El nostre compromís és usar tots els nostres recursos i la nostra experiència per oferir una psicoteràpia eficaç perquè es puguin obtenir els millors resultats en el menor temps possible.

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic: hola@equilibripsicolegs.com

“El gran descobriment de la meva generació és que els éssers humans poden alterar les seves vides en alterar les seves actituds mentals.”

William James

FILÒSOF, 1842 – 1910

Equip

Neus Bastida
Psicòloga col·legiada número 22053.

Vaig estudiar psicologia per poder acostar-me una mica a la comprensió de les persones i del món, a través de conèixer el nostre funcionament i les formes que tenim d’accedir a la realitat que ens envolta.

Posteriorment, he realitzat un màster de psicoteràpia integradora amb la Universitat de Girona, amb el qual he adquirit especialitzacions en psicoteràpia integradora i psicoteràpia breu per a adolescents, joves i adults i en teràpia de parella.
Actualment segueixo formant-me assistint a cursos i seminaris que m’aporten nous coneixements que puc aplicar al meu treball per seguir millorant i optimitzant la meva pràctica diària a consulta.

Des que em vaig llicenciar he treballat en centres de persones amb discapacitats físiques i intel·lectuals, i a una unitat de suport per a l’educació especial (USEE) amb adolescents amb diferents trastorns del comportament i amb malalties mentals.
De forma paral·lela duc a terme altres treballs del camp de la psicologia de l’educació, com són les reeducacions, i de l’àmbit clínic, amb la psicoteràpia per a adolescents, joves i adults i parelles, en la pràctica privada.

M’apassiona el meu treball i treball des de la convicció que les persones podem canviar, créixer i autorrealitzar-nos.

Vaia Zata
Psicòloga col·legiada número 22082.

Sento passió per les persones i el seu potencial, pel seu benestar i la seva evolució. Per això vaig decidir estudiar psicologia a la Universitat de Creta a Grècia. Després vaig fer un màster en psicologia clínica i de la salut a la Universitat de Barcelona, i vaig seguir amb el postgrau de psicoteràpia integradora a la Universitat de Girona. Per a mi la formació contínua és imprescindible, per la qual cosa he realitzat també cursos relacionats amb la família i els nens (intervenció en TDAH, coordinador de coparentalitat i intervenció emocional amb adolescents i les seves famílies).

La meva vida laboral va començar sent professora i reeducadora. Vaig seguir amb el Servei d’Orientació i Acompanyament de la Família (SOAF) de Barcelona, i amb el meu treball autònom com a psicòloga en diferents centres privats en els últims 5 anys. 

Crec en les persones i en el que poden arribar a ser si volen sortir de la seva zona de confort. El canvi és possible i en això es basa el meu treball.

Belén Herrero Sánchez
Psicòloga col·legiada número 17976.

Des que estudiava secundària sabia que volia ser psicòloga. Sempre m’ha apassionat comprendre a l’ésser humà i m’agrada acompanyar a les persones a descobrir tot el seu potencial i recursos per viure amb major benestar i plaer.
 

Vaig estudiar psicologia a la Universitat de Barcelona i, posteriorment, vaig cursar el màster en psicologia clínica i de la salut i el de psicologia general sanitària a la mateixa universitat. Va ser durant aquesta etapa que vaig endinsar-me en el feminisme i ser conscient de les discriminacions, desigualtats i violències que vivim les dones i totes les persones que ens escapolim de la normativitat de gènere. I també de la importància de tenir present aquesta realitat per poder acompanyar a les persones i no caure en els paranys del gènere.

La formació per a mi ha estat i és un eix principal de la meva pràctica laboral, així vaig continuar formant-me amb el curs d’experta en violència de gènere des d’una visió multidisciplinar a la Universitat Nacional d’Educació a Distància, el postgrau de psicoteràpia integradora a la Universitat de Girona i també el postgrau en violències masclistes de la Universitat Autònoma de Barcelona.

A nivell laboral he treballat principalment amb dones i persones amb diversitat sexual i de gènere, així com específicament amb violències masclistes.

Crec fermament que totes les persones tenim un marge de canvi, només cal trobar l’escletxa que ens ho permeti

Chantal Blanco Gracia

Psicòloga col·legiada número 9.778

 Sóc psicòloga general sanitària amb una clara vocació d’ajuda als altres a millorar el seu dia a dia i les seves competències personals de manera que puguin ser una miqueta més felices.

En els últims 6 anys m’he centrat més en el meu treball com a psicoterapeuta encara que vinc formant-me en Psicoteràpia Breu Estratègica des de l’any 2004. En el 2007 realitzi el Màster que em va donar les eines necessàries per a poder resoldre, com diem els “estratègics”, problemes complexos de manera senzilla.

He dedicat molts anys a l’atenció com a psicòloga i a la gestió de serveis per a persones amb discapacitat. Aquesta experiència m’ha aportat a la meva carrera la visió que:

tots tenim potencialitats que desenvolupar
els petits canvis ens acosten de manera irremeiable als nostres objectius, amb constància i sent perseverants s’arriba.

Ane Artaetxebarria Pascual

Psicòloga col·legiada número 27.860

Vaig començar el meu camí en aquesta professió en 2014, a Bilbao la meva ciutat natal. Sempre vaig sentir interès per les persones, i curiositat sobre com funcionava la meva ment i la dels altres. Una vegada vaig finalitzar la carrera, em vaig desplaçar a Barcelona per a realitzar un màster de psicologia clínica i salut, a la Universitat de Barcelona.
Des de llavors he tingut l’oportunitat de treballar en diferents àmbits: hospitalari, educatiu, social i clínica particular, amb nens, adolescents i adults. Actualment continuo formant-me a través de cursos, seminaris i supervisions.

He tingut l’oportunitat de llegir a les persones des de diferents perspectives, i he arribat a la conclusió, que només es pot aconseguir el canvi des de l’emoció i creient de veritat en el potencial de les persones.

M’agrada entendre la psicoteràpia com una relació horitzontal entre dues persones, en la qual, una ajuda a l’altra a llevar la boira que li impedeix veure’s a si mateixa, i a reprendre les regnes de la seva vida quan el camí es torna complicat. L’única diferència entre totes dues persones, és que una d’elles ha rebut formació específica per a saber com mirar més enllà, i des d’una posició externa pot veure amb major claredat.

Logotip d' Equilibri Psicòlegs

Adreça

C/ Francesc Layret 119 2n 1a
08911 Badalona (Barcelona)

Truca'ns

654 47 35 59