3 4 });

Psicoteràpia per adults

La Psicoteràpia Integradora s’acosta a la persona i a la seva situació des de la comprensió de la seva subjectivitat, descobrint els significats personals i únics que per a cada persona tenen les seves experiències.

Equilibri Psicòlegs

La teràpia és un procés on, tant el pacient com el psicòleg, treballem conjuntament per definir uns objectius clars de treball i per engegar les estratègies necessàries i conèixer les eines adequades per afrontar les situacions que ens creen malestar.

Ens les sessions ens basarem en la identificació i el treball de les diferents creences, pensaments, emocions i conductes del client, promovent l’acceptació, el canvi i l’acte qüestionament.

La història de vida de cadascú i les seves vivències aniran conformant un món genuí de significats, sense els quals no seria possible comprendre de forma completa i profunda la persona.

Entenem la persona com un tot, format pel seu cos, les seves emocions, els seus pensaments, els seus comportaments i les seves relacions. Totes aquestes parts de l’individu funcionen de manera conjunta en la seva interpretació de l’entorn.

Parlem?

Envia’ns un missatge dient-nos en què et podem ajudar i et contactarem el més aviat possible

  Nom*

  E-mail*

  Assumpte

  Què voldries comentar-nos?*

  Què voldries comentar-nos?*

  *Espais obligatoris

  Logotip d' Equilibri Psicòlegs

  Adreça

  C/ Francesc Layret 119 2n 1a
  08911 Badalona (Barcelona)

  Truca'ns

  654 47 35 59