3 4 });

Psicoteràpia feminista i amb perspectiva de gènere

És una teràpia adient per a totes les persones, però especialment per aquelles que volen qüestionar-se el gènere i els seus mandats, així com per aquelles dissidents que es mouen fora de l’hetero-normativitat de gènere.

Equilibri Psicòlegs

Els processos terapèutics suposen endinsar-se en l’auto-descobriment de qui som i com ens situem i ens relacionem en el món. La teràpia feminista té present el gènere de la persona i el mandats imposats per aquest a l’hora d’interpretar i entendre la pròpia subjectivitat i la seva posició social. Així mateix, es tenen en compte altres eixos d’opressió (classe social, origen, diversitat funcional, entre d’altres) que poden tenir influència en el malestar de la persona.

 

Es proposa la teràpia feminista des del marc de la psicoteràpia integradora en la que es treballa conjuntament en el procés terapèutic marcant objectius conjunt revisables. Es tracta d’una teràpia adient per a totes les persones, però especialment per a totes aquelles que volen qüestionar-se el gènere i els seus mandats i també per a totes aquelles dissidents que es mouen fora de l’hetero-normativitat de gènere i a qui els hi qüestiona, discrimina o violenta contínuament.

Parlem?

Envia’ns un missatge dient-nos en què et podem ajudar i et contactarem el més aviat possible

  Nom*

  E-mail*

  Assumpte

  Què voldries comentar-nos?*

  Què voldries comentar-nos?*

  *Espais obligatoris

  Logotip d' Equilibri Psicòlegs

  Adreça

  C/ Francesc Layret 119 2n 1a
  08911 Badalona (Barcelona)

  Truca'ns

  654 47 35 59