3 4 });

Teràpia de Parella

No hi ha ningú més expert sobre la vostra parella que vosaltres. Per això en les sessions sereu vosaltres qui ens guiarà i qui  marcar el ritme de les nostres intervencions. A vegades la transició d’una etapa a una altra no és fàcil.

Equilibri Psicòlegs

La parella no és un estat, és un procés. Com tots els processos passa per diferents etapes: enamorament, compromís, convivència, maternitat i paternitat, criança dels/els fills/es, jubilació… De vegades la transició d’una etapa a una altra no és fàcil.

També podem aprendre patrons de comunicació que a la llarga no funcionen així com normes internes de parella o caure en la monotonia, infidelitats, desavinences de diferents tipus. Tots aquests aspectes poden desencadenar en una crisi de parella.

En les nostres sessions de teràpia és la mateixa parella l’experta en el seu problema, la que ens guiarà i marcarà el ritme de les intervencions. La Psicoteràpia Integradora part de la base que no hi ha només un mètode per abordar les crisis, així que treballem de manera molt activa amb la parella consultant i utilitzant diferents tècniques, perquè, de la manera més breu però acurada possible, poden trobar el seu propi camí.

I si el camí escollit és la separació? Us ajudem a poder aconseguir que el procés per començar el camí de manera individual sigui el més conciliador i assertiu possible.

Parlem?

Envia’ns un missatge dient-nos en què et podem ajudar i et contactarem el més aviat possible

  Nom*

  E-mail*

  Assumpte

  Què voldries comentar-nos?*

  Què voldries comentar-nos?*

  *Espais obligatoris

  Logotip d' Equilibri Psicòlegs

  Adreça

  C/ Francesc Layret 119 2n 1a
  08911 Badalona (Barcelona)

  Truca'ns

  654 47 35 59