3 4 });

Serveis

El nostre compromís és que puguis obtenir els millors resultats en el menor temps possible

Per aconseguir-ho, posem a la teva disposició tots els nostres recursos i la nostra experiència per oferir una psicoteràpia eficaç.

Aquests són els serveis que pots trobar al nostre espai:

Psicoteràpia per Adults

La teràpia és un procés on, tant el pacient com el psicòleg, treballem conjuntament per definir uns objectius clars de treball i per engegar les estratègies necessàries i conèixer les eines adequades per afrontar les situacions que ens creen malestar.

La Psicoteràpia Integradorase acosta a la persona i a la seva situació des de la comprensió de la seva subjectivitat, descobrint els significats personals i únics que per a cada persona tenen les seves experiències. La història de vida de cadascú i les seves vivències aniran conformant un món genuí de significats, sense els quals no seria possible comprendre de forma completa i profunda la persona.

Entenem la persona com un tot, format pel seu cos, les seves emocions, els seus pensaments, els seus comportaments i les seves relacions. Totes aquestes parts de l’individu funcionen de manera conjunta en la seva interpretació de l’entorn.

La teràpia es basa en la identificació i el treball de les diferents creences, pensaments, emocions i conductes del client, promovent l’acceptació, el canvi i l’acte qüestionament.

Psicoteràpia feminista i amb perspectiva de gènere

Els processos terapèutics suposen endinsar-se en l’auto-descobriment de qui som i com ens situem i ens relacionem en el món. La teràpia feminista té present el gènere de la persona i el mandats imposats per aquest a l’hora d’interpretar i entendre la pròpia subjectivitat i la seva posició social. Així mateix, es tenen en compte altres eixos d’opressió (classe social, origen, diversitat funcional, entre d’altres) que poden tenir influència en el malestar de la persona.

Es proposa la teràpia feminista des del marc de la psicoteràpia integradora en la que es treballa conjuntament en el procés terapèutic marcant objectius conjunt revisables. Es tracta d’una teràpia adient per a totes les persones, però especialment per a totes aquelles que volen qüestionar-se el gènere i els seus mandats i també per a totes aquelles dissidents que es mouen fora de l’hetero-normativitat de gènere i a qui els hi qüestiona, discrimina o violenta contínuament.

Psicoteràpia Infantil

Estudis Diagnòstics: a través de l’observació, les entrevistes i les tècniques psicomètriques i projectives, es realitza una avaluació de les diferents habilitats cognitives i del desenvolupament emocional del nen o de la nena.

L’avaluació és un procés complex que requereix, a més, per part del professional, l’estudi, integració i interpretació de la diferent informació recollida per efectuar el diagnòstic psicològic. Els resultats d’aquesta avaluació serveixen per orientar-nos quant a l’estratègia d’intervenció.

Psicoteràpia infantil: La forma principal d’expressió del nen és el joc. Les seves paraules, dibuixos i jocs ens són útils com a forma de comunicació, per entendre que és el que està passant. Quan un nen juga, inventa, i després de fer-ho ja no és el mateix, doncs per inventar, necessitarà barrejar, associar, relacionar termes de diferents textures per crear unes altres. Un nen es diferencia d’un altre per allò que imagina, inventa i crea. És per aquest motiu que a través del joc s’intervé per facilitar que els nens puguin expressar les seves preocupacions i dificultats, desenvolupar les seves capacitats i elaborar els seus conflictes de manera creativa.

Psicoteràpia per adolescents

Estudis Diagnòstics de Psicoteràpia Adolescents: a través de tècniques psicomètriques i projectives es realitza una avaluació de les diferents habilitats cognitives i del desenvolupament emocional de l’adolescent. Els resultats serveixen per orientar-nos pel que fa a l’estratègia d’intervenció.

Orientació vocacional: Proposem un espai de reflexió, acompanyament i contenció, per poder elaborar dubtes i obstacles que es presenten en el procés d’elecció professional i ocupacional. Un espai per trobar-se amb un mateix i començar a definir què fer, qui ser i qui no ser. Reflexionar sobre la seva personalitat, els seus interessos, les seves pors, les seves expectatives futures i les opcions actuals per donar els seus primers passos cap a la construcció d’una nova realitat.

Teràpia de Parella

La parella no és un estat, és un procés. Com tots els processos passa per diferents etapes: enamorament, compromís, convivència, maternitat i paternitat, criança dels/els fills/es, jubilació… De vegades la transició d’una etapa a una altra no és fàcil.

També podem aprendre patrons de comunicació que a la llarga no funcionen així com normes internes de parella o caure en la monotonia, infidelitats, desavinences de diferents tipus. Tots aquests aspectes poden desencadenar en una crisi de parella.

En les nostres sessions de teràpia és la mateixa parella l’experta en el seu problema, la que ens guiarà i marcarà el ritme de les intervencions. La Psicoteràpia Integradora part de la base que no hi ha només un mètode per abordar les crisis, així que treballem de manera molt activa amb la parella consultant i utilitzant diferents tècniques, perquè, de la manera més breu però acurada possible, poden trobar el seu propi camí.

I si el camí escollit és la separació? Us ajudem a poder aconseguir que el procés per començar el camí de manera individual sigui el més conciliador i assertiu possible.

Et contactem nosaltres?

Envia’ns un missatge dient-nos en què et podem ajudar i et contactarem el més aviat possible

  Nom*

  E-mail*

  Assumpte

  Què voldries comentar-nos?*

  Què voldries comentar-nos?*

  Logotip d' Equilibri Psicòlegs

  Adreça

  C/ Francesc Layret 119 2n 1a
  08911 Badalona (Barcelona)

  Truca'ns

  654 47 35 59