3 4 });

Psicoteràpia Infantil

La forma principal d’expressió de l’infant és el joc, pel que ens adequem al “seu idioma”. Els seus dibuixos, jocs, històries… ens són útils com a forma de comunicació, per entendre que és el que està passant. 

Equilibri Psicòlegs

Psicoteràpia infantil: La forma principal d’expressió del nen és el joc. Les seves paraules, dibuixos i jocs ens són útils com a forma de comunicació, per entendre que és el que està passant. Quan un nen juga, inventa, i després de fer-ho ja no és el mateix, doncs per inventar, necessitarà barrejar, associar, relacionar termes de diferents textures per crear unes altres. Un nen es diferencia d’un altre per allò que imagina, inventa i crea. És per aquest motiu que a través del joc s’intervé per facilitar que els nens puguin expressar les seves preocupacions i dificultats, desenvolupar les seves capacitats i elaborar els seus conflictes de manera creativa.

Estudis Diagnòstics: a través de l’observació, les entrevistes i les tècniques psicomètriques i projectives, es realitza una avaluació de les diferents habilitats cognitives i del desenvolupament emocional del nen o de la nena.

L’avaluació és un procés complex que requereix, a més, per part del professional, l’estudi, integració i interpretació de la diferent informació recollida per efectuar el diagnòstic psicològic. Els resultats d’aquesta avaluació serveixen per orientar-nos quant a l’estratègia d’intervenció.

 

Parlem?

Envia’ns un missatge dient-nos en què et podem ajudar i et contactarem el més aviat possible

  Nom*

  E-mail*

  Assumpte

  Què voldries comentar-nos?*

  Què voldries comentar-nos?*

  *Espais obligatoris

  Logotip d' Equilibri Psicòlegs

  Adreça

  C/ Francesc Layret 119 2n 1a
  08911 Badalona (Barcelona)

  Truca'ns

  654 47 35 59