3 4 });

Serveis que oferim: Teràpia de Parella. Badalona

 

La parella no es un estat, és un procés. Com tots els processos passa per diferents etapes: enamorament, compromís, convivència, maternitat i paternitat, criança dels/les fills/es, jubilació… En ocasions la transició d’una etapa a una altra no és fàcil.

També podem aprendre patrons de comunicació que a la llarga no funcionen així com normes internes o caure en la monotonia, infidelitats, desavinences de diferents tipus. Tots aquests aspectes poden desencadenar en una crisi de parella.

En les nostres sessions de teràpia és la pròpia parella l’experta en el seu problema, la que ens guiarà i marcarà el ritme de les intervencions.


La Psicoteràpia Integradora parteix de la base de que no hi ha només un mètode per abordar les crisis, així que treballem de manera molt activa amb la parella consultant i utilitzant diferents tècniques, per a que, de la manera més breu però acurada possible, puguin trobar el seu propi camí.

I si el camí escollit  és la separació? Us podem ajudem a poder aconseguir que el procés per començar el camí de manera individual sigui el més conciliador i assertiu possible.

Si voleu més informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres: equilibripsicolegs@gmail.com o bé prodriguez@copc.cat .